Ново:
Колекция "Бели якички"
Демони на Мрака
Бойни машини
Механи
Мутирали животни
Хек
Фингърборд Hot Wheels
Фингърборд Tech Deck
Йо-йо начинаещи
Йо-йо напреднали
Йо-йо лууп
Йо-йо аксесоари

Премиум лубриканти от САЩ
Cubicle DNM-37
Цена 10ml: 23.00 лвImageImage
Image
Скорост:Image
Гъстота:Image
Мекота:Image


Лубрикант на водна основа, който придава освежаващ и дълготраен прилив на скорост. Специално разработен е да абсорбира и запазва в себе си влагата от въздуха, което го прави ефективен за дълги периоди от време след като е нанесен.
Подходящ е за пъзели от всякакви размери, мегаминкси, SQ-1 и големи кубове. Може да се смесва с по-тежки лубриканти, като се нанася след тях.

Употреба: капнете 2 капки на различни места в пъзела и развъртете добре. Пригответе се за високи скорости!
Lubicle Speedy 
Цена 10ml: 23.00 лв
Image
Скорост:Image
Гъстота:Image
Мекота:Image


Многокомпонентен, базиран на силикон тефлонов лубрикант разработен в САЩ. Като се комбинират изключително ниският вискозитет на азеотропни силоксанови етери и уникалните свойства на тефлона се получава оптимална комбинация от скорост и контрол.
Слоевете на куба буквално се плъзгат като върху лед. Подходящ за всички 3х3, както и за по-големи кубове.

Употреба: капнете 2 до 5 капки на различни места в пъзела и развъртете добре. За по-големи пъзели може да са нужни и повече капки.
Angstrom Compound X 
Цена 10ml: 23.00 лв
Image
Скорост:Image
Гъстота:Image
Мекота:Image


Лубрикант на водна основа, предназначен за бързи кубове. Той използва привличането на силиконови полимери на молекулярно ниво за да забави трудно контролируеми пъзели. Ефекта трае повече от класическия силикон и няма усещането за "лепкавост".
Има лек аромат на нар. Подходящ за кубове 2х2, 3х3 и 4х4.

За най-добри резултати, използвайте 2 капки от течността и развъртете добре. За почистване може да ползвате сухо парцалче.
Cubicle Labs Silk 
Цена 10ml: 23.00 лв
Image
Скорост:Image
Гъстота:Image
Мекота:Image


Подобрена формула на традиционна смазка на водна основа, придваща неповторима мекота и чувство за контрол. Може да забави по-бързи кубове. Подходящ за пъзели от всякакви размери и форми. Перфектен в комбинация с DNM-37.
Употреба: капнете 2 капки на различни места в пъзела и развъртете добре.
Cubicle Labs Mystic 
Цена 10ml: 23.00 лвImage Image
Image
Скорост:Image
Гъстота:Image
Мекота:Image


Това е първият лубрикант на растителна основа. Уникалната хлъзгавост на Алоето придава открояваща се плавност на движенията. Любимият лубрикант на много кюбъри. Пазете опаковката добре затворена и на хладно място, когато не го ползвате.
Употреба: капнете 2-3 капки на различни места в пъзела и развъртете добре.
Вижте ревю от
Image
Счита се, че за кубове с по-малки размери (2x2, 3x3) е подходящ по-гъст лубрикант,  докато за кубове с повече слоеве (4x4 и повече) е подходящ по-рядък лубрикант.

Винаги внимавайте какво количество слагате! Прекалено много масло може да направи куба бавен и ще е трудно да го почистите. Слагайте по една-две капки и развъртайте добре, за да го разпределите равномерно. Ако след това чувствате че е нужно още, може да добавете.

СМЕСВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ЛУБРИКАНТИ
Вманиачените на тема смазване предлагат използването на два типа лубриканти върху един куб: първо се слага масло на силиконова основа, което ще направи куба контролируем. След като го развъртите добре и се убедите, че маслото се е разпределило равномерно върху всички триещи се повърхности, добавяте 1-2 капки лубрикант на водна основа. Той прави куба извънредно бърз. Като правило: тежките силиконови лубриканти издържат повече, докато водните са с по-малка трайност, което означава, че на едно смазване със силиконов ще се падат няколко с воден. Този метод на смазване се препоръчва за запознати със свойствата на различните масла и знаещи какво точно искат да постигнат.

Внимание!
Лубрикантите на водна основа не трябва да се ползват при винтчетата и пружинките, понеже това може да доведе до ръждясването им.

 

Ново:
Метален барабан
Въздушна ракета
Пиратски кораб
Wingman PRO
Waboba Bigwing
Waboba FLOBO
Waboba Airlift
Waboba Tailwind
Затвори кутията
Градински дартс
Кендама
Catchy кендама
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2024 All rights reserved