Нови артикули
Професорски пластилин
Синоптична стъкленица
Термос – обектив
Инфинити куб
Нелепа кутия
Антистрес гъба
Магнитна стойка
Часовник TIX
Ivy Cube
Контролер за VR
GAN AIR
Фиджет куб
Светещ пинарт
Атом
Бумеранги Wicked Vision
Фризбита Wicked Vision
Халба кег
Гигантска сгъваема халба
Чаши Ирландско кафе

V-Cube®
Image

ImageПродуктите на V-Cube са механични главоблъсканици подобни на куба на Рубик, но с нов иновативен механизъм, различаващ се от класическия вариант. Изобретател на системата е гръцкия инженер Panagiotis Verdes.
Технологията V-Cube позволява конструирането на кубове с теоретично неограничен брой слоеве, като в същото време увеличава здравината и прави въртенето по-гладко.

Наслаждавайте се на перфектните движения на тези кубуве, подарете един такъв на най-добрия си приятел и дори използвайте за декорация в офиса или дома си.

V-Cube 2
Цена: 12.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.

ImageImage
Черен плосък
Щамповани цветове
Щамповани цветове
Най-малкият от серията, с "плоско" или "издуто" тяло и вълшебно усещане при вътрене, той е с размери, които позволяват скоростно манипулиране и същевременно лесно побиране в джоб. В комплекта има основни инструкции за подреждане. Съставен е от 26 елемента, като 8 от тях са видимите ъглови кубчета.
Този вариант, за разлика от другите, не може да се разглобява. Има почти 3.7 милиона комбинации.

V-Cube 3
Цена: 17.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
(Изчерпана наличност)
Най-дългоочаквана версия в семейството на V-Cube. Неговото официално обявяване беше направено през Март 2012 на фестивала на играчките в Кан. Кубът е с леко изменен механизъм на оригиналния вариант и се отличава с невероятно гладко въртене и възможност да се "секат" ъглите на почти 45º. Съставен е от 26 елемента и здрав кръст в средата.

V-Cube 4
Цена: 26.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял издут
Щамповани цветове
Предпоследната (в хронологичен ред) версия в семейството на V-Cube.  Има 7.4*10 на степен 45 възможни комбинации. Тежи само 157gr, състои се от 98 малки частички и здрав кръст в средата, който ги поддържа в едно цяло. За пръв път е представен на пролетния панаир на играчките през 2013 г. в Нюрнберг. Това е кубът, с който Verdes Innovations попълват празнината в колекцията си от кубове от 2x2x2 до 8x8x8.

V-Cube 5
Цена: 30.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
Стикери
Това е най-гладко и бързо въртящият се куб с 5 слоя в света! Той прави възможно подобряването на уменията и концентрацията да е съпроводено от приятно усещане за стабилност и лекота. Съставен е от 98 малки елемента и здрав кръст в средата, който ги поддържа. В комплекта e включено описание за сглобяване в картинки.
Възможните комбинации са 1.83*10 на степен 74.

V-Cube 6
Цена: 36.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
Стикери
Първият куб със 6 слоя, който се върти гладко и стабилно. Предназначен е за скоростно подреждане. Изисква съсредоточаване, стратегическо мислене и упоритост, за да се подреди, но се отплаща с приятно усещане при въртене и чувство на удовлетворение в края. Състои се от 218 частички и здрав кръст, който ги държи захванати една за друга.
Този куб заедно с V-Cube 7 и V-Cube 8 са държали последователно рекордите за най-сложни ротационни пъзели в света. Включено е описание за сглобяване в картинки. Възможните комбинации са 1.57*10 на степен 116.

V-Cube 7
Цена: 46.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Черен издут
Стикери
Бял издут
Стикери
Уникална конструкция, позволяваща гладко и стабилно въртене при високи скорости, дори и при такъв сложен пъзел - със седем слоя. Той е предизвикателство и към най-големите специалисти в подреждането на кубове. Възможните комбинации при този куб са 1.95*10 на степен 160.

V-Cube 7 Illusion
Цена: 46.00 лв
ImageТози куб, със същото завидно качество на изработка, е съставен от елементи в два цвята. Концепцията е изцяло нова и уникална. Предназначен е за любителите, които предпочитат не чак толкова интензивните натоварвания, докато ефектът от подреждането е също толкова поразяващ. За решаването му се прилага специален "трик".
Пет от страните на този куб са с напълно шахматно разположени елементи, а шестата, наречена "специална", е с обърната шахматна шарка. Подреждането на тази страна ще подреди автоматично и останалите. Така нареждането на този куб може да се сравни с надреждането на едната страна на обикновен шестцветен куб. И, въпреки всичко, внимавайте - този куб все пак не случайно се нарича "Илюзия"!

V-Cube 8
Цена: 72.00 лв
ImageImage
Черен издут
Стикери
Бял издут
Стикери
Много съмнения бяха изказани, че V-Cube 8 ще се появи някога. Но той вече е тук. Състои се от 324 малки елемента и комбинация от кръст и сферичен елемент, който ги поддържа, така че да могат да се въртят независимо един от друг в трите измерения. Той държи рекорда за най-големия, сложен и меко въртящ се ротационен пъзел в света!

Броят на възможните пермутации на V-Cube 8 е 3.52*10^211!!!

Конструкцията предлага революционен нов подход към този вид пъзели и прави възможно производството на кубове с повече от 5 слоя, нещо смятано за невъзможно доскоро. Технологията V-Cube се отразява на дизайна и конструкцията на кубовете като предлага възможност за конструиране на много по-трайни и приятни за въртене кубове, при това с възможност за скоростно подреждане. Палитрата от кубове, които се предлагат в момента, включва: V-Cube 2, V-Cube 3, V-Cube 4, V-Cube 5, V-Cube 6, V-Cube 7, V-Cube 8 и V-Cube 7 Illusion. Всички продукти (без V-Cube 8) са произведени в Гърция и при тяхното производство са използвани само най-висококачествени материали. Кубовете се произвеждат в два варианта: от черна пластмаса, където цветовете са аналогични на оригиналния вариант и от бяла пластмаса, където едната страна е черна.

Особености:
•V-cube представлява нова концепция за производство, позволяваща създаването на кубове с теоретично неограничен брой слоеве
•Конструкцията е по-здрава, а въртенето по-гладко и приятно
•Гамата, която се предлага в момента, включва кубове с 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8 слоя
•Изработката е с такова качество, че могат спокойно да бъдат използвани и за декорация


Image
Моля, прочетете следните указания за
Поддръжка на Куба.
Макар те да се отнасят до класическия куб на Рубик, правилата са същите за всички ротационни пъзели.


Оценка: ImageImageImageImageImage


Нови артикули
Скоростен куб на Рубик
Пясъчен звяр
Вълшебна пръчица
Стек чашки
Скален катерач
Високоскоростно бъги
3D нощна лампа
FangYuan 3x3
Teraminx
WeiLong GTS V2
Премиум спинър
Премиум спинър V2
Още спинъри
Метални спинъри
Зъбчати спинъри
Йо-йо - Стринг трикове
Йо-йо - Лууп трикове
Шейп модове
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2016 All rights reserved