Ново:
Индукционен дрон
Летяща пчела
Очи в тъмното
Смарт катинар
Комплект за бира
Програмируем робот
Яйце-лабиринт
Левитиращ глобус – Висящ
Левитиращ глобус – Стоящ
Пъзел Inside 3
Турбо количка

V-Cube®
Verdes Innovations Cubes
Image

ImageПродуктите на V-Cube са механични главоблъсканици подобни на куба на Рубик, но с нов иновативен механизъм, различаващ се от класическия вариант. Изобретател на системата е гръцкия инженер Panagiotis Verdes.
Технологията V-Cube позволява конструирането на кубове с теоретично неограничен брой слоеве, като в същото време увеличава здравината и прави въртенето по-гладко.

Наслаждавайте се на перфектните движения на тези кубуве, подарете един такъв на най-добрия си приятел и дори използвайте за декорация в офиса или дома си.

V-Cube 2
Цена: 8.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.

ImageImage
Черен плосък
Щамповани цветове
Щамповани цветове
Най-малкият от серията, с "плоско" или "издуто" тяло и вълшебно усещане при вътрене, той е с размери, които позволяват скоростно манипулиране и същевременно лесно побиране в джоб. В комплекта има основни инструкции за подреждане. Съставен е от 26 елемента, като 8 от тях са видимите ъглови кубчета.
Този вариант, за разлика от другите, не може да се разглобява. Има почти 3.7 милиона комбинации.

V-Cube 3
Цена: 12.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
(Изчерпана наличност)
Най-дългоочаквана версия в семейството на V-Cube. Неговото официално обявяване беше направено през Март 2012 на фестивала на играчките в Кан. Кубът е с леко изменен механизъм на оригиналния вариант и се отличава с невероятно гладко въртене и възможност да се "секат" ъглите на почти 45º. Съставен е от 26 елемента и здрав кръст в средата.

V-Cube 4
Цена: 16.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Черен плосък
(Изчерпана наличност)
Бял издут
(Изчерпана наличност)
Предпоследната (в хронологичен ред) версия в семейството на V-Cube.  Има 7.4*10 на степен 45 възможни комбинации. Тежи само 157gr, състои се от 98 малки частички и здрав кръст в средата, който ги поддържа в едно цяло. За пръв път е представен на пролетния панаир на играчките през 2013 г. в Нюрнберг. Това е кубът, с който Verdes Innovations попълват празнината в колекцията си от кубове от 2x2x2 до 8x8x8.

V-Cube 5
Цена: 18.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
Стикери
Това е най-гладко и бързо въртящият се куб с 5 слоя в света! Той прави възможно подобряването на уменията и концентрацията да е съпроводено от приятно усещане за стабилност и лекота. Съставен е от 98 малки елемента и здрав кръст в средата, който ги поддържа. В комплекта e включено описание за сглобяване в картинки.
Възможните комбинации са 1.83*10 на степен 74.

V-Cube 6
Цена: 28.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Бял плосък
Стикери
Първият куб със 6 слоя, който се върти гладко и стабилно. Предназначен е за скоростно подреждане. Изисква съсредоточаване, стратегическо мислене и упоритост, за да се подреди, но се отплаща с приятно усещане при въртене и чувство на удовлетворение в края. Състои се от 218 частички и здрав кръст, който ги държи захванати една за друга.
Този куб заедно с V-Cube 7 и V-Cube 8 са държали последователно рекордите за най-сложни ротационни пъзели в света. Включено е описание за сглобяване в картинки. Възможните комбинации са 1.57*10 на степен 116.

V-Cube 7
Цена: 39.00 лв
Резервни стикери - 2.00 лв.
ImageImage
Черен издут
Стикери
Бял издут
Стикери
Уникална конструкция, позволяваща гладко и стабилно въртене при високи скорости, дори и при такъв сложен пъзел - със седем слоя. Той е предизвикателство и към най-големите специалисти в подреждането на кубове. Възможните комбинации при този куб са 1.95*10 на степен 160.

V-Cube 7 Illusion
Цена: 39.00 лв
ImageТози куб, със същото завидно качество на изработка, е съставен от елементи в два цвята. Концепцията е изцяло нова и уникална. Предназначен е за любителите, които предпочитат не чак толкова интензивните натоварвания, докато ефектът от подреждането е също толкова поразяващ. За решаването му се прилага специален "трик".
Пет от страните на този куб са с напълно шахматно разположени елементи, а шестата, наречена "специална", е с обърната шахматна шарка. Подреждането на тази страна ще подреди автоматично и останалите. Така нареждането на този куб може да се сравни с надреждането на едната страна на обикновен шестцветен куб. И, въпреки всичко, внимавайте - този куб все пак не случайно се нарича "Илюзия"!

V-Cube 8
Цена: 54.00 лв
ImageImage
Черен издут
Стикери
Бял издут
Стикери
Много съмнения бяха изказани, че V-Cube 8 ще се появи някога. Но той вече е тук. Състои се от 324 малки елемента и комбинация от кръст и сферичен елемент, който ги поддържа, така че да могат да се въртят независимо един от друг в трите измерения. Той държи рекорда за най-големия, сложен и меко въртящ се ротационен пъзел в света!

Броят на възможните пермутации на V-Cube 8 е 3.52*10^211!!!

Конструкцията предлага революционен нов подход към този вид пъзели и прави възможно производството на кубове с повече от 5 слоя, нещо смятано за невъзможно доскоро. Технологията V-Cube се отразява на дизайна и конструкцията на кубовете като предлага възможност за конструиране на много по-трайни и приятни за въртене кубове, при това с възможност за скоростно подреждане. Палитрата от кубове, които се предлагат в момента, включва: V-Cube 2, V-Cube 3, V-Cube 4, V-Cube 5, V-Cube 6, V-Cube 7, V-Cube 8 и V-Cube 7 Illusion. Всички продукти (без V-Cube 8) са произведени в Гърция и при тяхното производство са използвани само най-висококачествени материали. Кубовете се произвеждат в два варианта: от черна пластмаса, където цветовете са аналогични на оригиналния вариант и от бяла пластмаса, където едната страна е черна.

Особености:
•V-cube представлява нова концепция за производство, позволяваща създаването на кубове с теоретично неограничен брой слоеве
•Конструкцията е по-здрава, а въртенето по-гладко и приятно
•Гамата, която се предлага в момента, включва кубове с 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8 слоя
•Изработката е с такова качество, че могат спокойно да бъдат използвани и за декорация


Image
Моля, прочетете следните указания за
Поддръжка на Куба.
Макар те да се отнасят до класическия куб на Рубик, правилата са същите за всички ротационни пъзели.


Оценка: ImageImageImageImageImage

 

Ново:
Дартс с капачки
Магнитен дартс
Безжично зарядно
Лампа превключвател
Клетка за смартфони
Мини микроскоп
Z-Cube Corn
Шапка с челник
Раница за ръка
Одеяло за навън
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2020 All rights reserved