Ново:
Ракети RTF
Ракети DIY
Ракети аксесоари
Ракета Aqua
Ел. морски шах
Електронен куб
Fusion Perplexus
Колекция "Бели якички"
Демони на Мрака
Бойни машини
Механи
Мутирали животни

Йо-йо напреднали
Image
Replay Pro
Цени:
Aurora - 36.00 лв
Fire Marbel - 36.00 лв
ImageРазработвано повече от година със съдействието на два пъти световния и четирикратен шампион на САЩ Gentry Stein, фокусът на модела е да бъде едновременно с перфектно представяне, да е здраво и на добра цена.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A, 3A, 5A
Unresponsive
Стоманен, пистов C
H-форма
ф58mm, ширина 44mm
69gr
Здрав поликарбонат
ImageТялото му е изработено от здрав поликарбонат, а лагерът му е размер C, пистов. Тези специални лагери са стеснени в центъра, което насочва въженцето в средата, когато йо-йото се върти свободно и осигурява по-дълъг слипър.

Независимо от ниската му цена, това е прекрасно изработен и надежден модел. Още с първото хвърляне ще забележите солидното му тяло, а с времето ще може да изпълнявате все по-сложни и продължителни трикове.
Atom Smasher
Цени:
Fire Marbel - 47.00 лв
ImageПлътно поликарбонатно тяло с алуминиева втулка за фингърспинове, това йо-йо въплъщава всичко, от което се нуждае един съвременен модел и ще се бори за място в джоба ви всеки път, когато излизате от дома.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A, 3A, 5A
Unresponsive
Стоманен, пистов C
Пеперуда
ф57.5mm, ширина 44.5mm
66gr
Здрав поликарбонат
Лагерът е пистов за по-дълго въртене, а концентричните кръгове от двете страни на йо-йото, освен естетическата си функция, насочват пръста към средата при фингърспинове.
Bullseye
Цени:
Galaxy - 70.00 лв
ImageТова е трудно сравнимо с другите йо-йо. Bullseye е най-доброто в класа си, един истински шампион. Предлага най-дълго въртене на връвчицата, както и на пръста.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
Особеност:
1A, 3A, 5A
Unresponsive
Стоманен, пистов C
Пеперуда
ф56.5mm, ширина 44mm
67gr
Висококачествен алуминий
Метална главина за фингърспинове
Обръчите около центъра насочват пръста ви към центъра, но с времето ще се научите да го уцелвате от първия път. Чашката за контакт с пръста е такава, че намалява триенето и осигурява дълго въртене.

Външният му вид е изключително атрактивен, представянето - великолепно, благодарение на пистовия лагер. Така че, ако сте готови за предизвикателството на DNA и фингърспин триковете, това е най-добрият вариант.
Flight
Цени:
Galaxy - 43.00 лв
ImageСпециално разработено за офстринг игра, висшия пилотаж в йо-йо триковете, този модел е с много широк отвор, като и самото йо-йо е видимо по-голямо, за лесна манипулация. Цената е подходяща за навлизащи в този стил, а качеството - за състезатели, които търсят най-доброто.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
Особеност:
4A (Offstring)
Responsive
Стоманен, пистов C
Пеперуда
ф76mm, ширина 58mm
84gr
Поликарбонат
По-голямо и с по-широк отвор
ImageИзключителната здравина се дължи на премиум поликарбоната, който е използван и подсилената ос. Балансът и теглото му допринасят за феноменалното му представяне. Формата на процепа прави хващанията комфортни, а лесното захващане на въженцето позволява рискови изпълнения.

Това йо-йо наистина ще разшири кръга от любители, които се заемат с предизвикателството 4A.

Йо-йотата за напреднали обикновено са ънреспонсив, т.е. не се връщат в ръката с придръпване, а трябва да направите специален трик, наречен байнд. Тези йо-йота имат по-дълъг период на въртене и съответно с тях могат да се изпълняват по-сложни трикове.

Препоръчван лубрикант за тях е лекият, който ще увеличи времето на въртене, удължава живота на лагера и го прави по-тих.


Оценка: ImageImageImageImageImage

 

Ново:
Waboba Flungle
Wingman Hitman
Метален барабан
Въздушна ракета
Пиратски кораб
Wingman PRO
Waboba Bigwing
Waboba FLOBO
Waboba Airlift
Waboba Tailwind
Затвори кутията
Градински дартс
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2024 All rights reserved