Нови артикули
Професорски пластилин
Синоптична стъкленица
Термос – обектив
Инфинити куб
Нелепа кутия
Антистрес гъба
Магнитна стойка
Часовник TIX
Ivy Cube
Контролер за VR
GAN AIR
Фиджет куб
Светещ пинарт
Атом
Бумеранги Wicked Vision
Фризбита Wicked Vision
Халба кег
Гигантска сгъваема халба
Чаши Ирландско кафе

Кубове ShengShou
Image
ShengShou A
urora 2x2
Цена: 10.00 лв
ImageПоследната версия на пъзела 2x2 на ShengShou. Със закръглени ръбове в центъра и размери 50x50mm. На практика е с механизма на Aurora 3x3, като средните слоеве са скрити във вътрешността. В резултат не се получават превъртания на ъглите и няма попвания. Това донякъде се отразява на скоростта, кубът не е от най-бързите и с не много дълбоко сечене на ъгли. 
Но ако не сте от тези, които се справят за по-малко от 20 секунди, не би трябвало да смятате, че кубът ви забавя. В крайна сметка това е добър куб за всички, които обичат добрия контрол и тихото въртене.

ShengShou Aurora 3x3
Цена: 11.00 лв
ImageПоследната, трета версия на куб 3x3 на ShengShou. Във вътрешността му има издълбани три концентрични кръгови пътечки, подпомагащи гладкото въртене и стабилността. Това е подобрена версия на Wind 3x3, с по-големи отвори между елементите, позволяващи повече свобода при сеченето на ъгли. Пъзелът е здрав и с меко движение още с изваждането от опаковката.
Гладкото въртене, съчетано с добрата цена, го прави перфектен избор за начинаещи и средно напреднали, които харесват добрия контрол и желаят да подобрят постиженията си. Размер: 56x56mm.

ShengShou FangYuan 3x3
Цена: 21.00 лв
ImageНай-новият 3x3 от Shengshou е истинска изненада - той се нарежда сред най-добрите скоростни кубове в момента и със сигурност няма да намерите по-добър на тази цена. Първоначално може да изглежда леко стегнат и не достатъчно бърз, но след известно раздвижване няма да можете да го оставите.
Кубът е с модерен дизайн за предотвратяване превъртания на ъгли, предлага изключителен баланс, усещане при въртене и реакция. Бърз е, а сеченето на ъгли се сравнява с най-добрите. Флорианската модификация на ъгловите елементи предотвратява засичането.

Размер: 56mm, тегло: 88gr, ярки стикери, покриващи почти цялата повърхност.

ShengShou 4x4 V5
Цена: 14.00 лв
ImageЕдин от най-добрите кубове с 4 слоя на пазара. Последната версия на пъзела е с особено гладко движение, сносно сечене на ъгли и без блокирания. С размери 62x62mm, това е един от най-малките кубове 4x4, което прави удобно боравенето със слоевете. Още с излизането на първата версия на 4x4, компанията прави революция в производството на кубове и до голяма степен на него се дължи нейната известност.
Кубът се произвежда в големи тиражи, правейки възможно предлагането му на такава ниска цена, което не би трябвало да заблуждава клиента за качеството на изработката.

ShengShou Wind 5x5
Цена: 25.00 лв
ImageОще първата версия на куба с 5 слоя се смяташе за една от най-добрите, а сега, с излизането на модела Wind в началото на 2016-та, ShengShou повдигат летвата още по-високо. С няколко подобрения в механизма, движенията са супер-гладки, сеченето на ъгли е възможно до втория слой, дори и повече, но внимавайте, ако прекалите - са възможни блокирания.
Все пак трябва да се има предвид, че 5x5 е куб с много елементи. В настройката се усеща добрият баланс между стегнатост/свобода и устойчивост/бързина. Размери: 64x64mm.

ShengShou 6x6
Цена: 48.00 лв
ImageЕдин от най-популярните кубове с 6 слоя. Размерът му е 67x67mm. С увеличаването на слоевете кубът става с все по-сложна структура, като съдържа и много елементи, които нямат видима част, но подпомагат движенията и насочват външните елементи. Като се има предвид сложността му, кубът е със завидна стабилност и възможност до някъде да се сечат ъгли.
Съотношението цена/качество е добро, благодарение на популярността на производителя и съответно възможността да пласират голям брой от всеки модел.

ShengShou 7x7
Цена: 59.00 лв
ImageShengShou е една от малкото компании, създали кубове с размери 7x7. Те са известни с добрата си изработка и са се справили отлично и с този пъзел. Това е един от най-добрите 7x7 на пазара. 
Великолепен механизъм, който позволява гладки движения, добро сечене на ъгли и малко засичания. Подходящ за начинаещи, с възможност за регулиране на стегнатостта. Както с всички по-големи кубове на компанията и този няма да ви разочарова.

Структурата е малко по-стегната, отколкото много биха предпочели, но това придава стабилност, на която може да се разчита, без да се компрометира скоростта.

ShengShou 8x8
Цена: 130.00 лв
ImageВ момента това е най-добрият куб с такъв размер на пазара. Разработката е отнела години, но резултатът е нещо прекрасно. Подходящ за колекционери и всички, които искат да се радват на добро качество.
Разбира се, за куб с такъв голям размер, не може да се очаква да не попва никога. Така че препоръчваме слоевете да се подравняват добре преди да завъртите в друга посока. Сечене на ъгли е възможно, но не повече от 1 кубче.

ShengShou 9x9
Цена: 148.00 лв
ImageShengShou са си послужили с всички знания, които имат от проектирането на големи кубове, за създаването на този. Качеството е изключително, въртенето на слоевете е истинско удоволствие. 
В момента това е единственият 9x9 на пазара. Кубът изглежда гигантски в сравнение със стандартните, засичания не се случват често и е фабрично смазан.


ShengShou
е една от първите фирми, започнали да произвеждат кубове с по-големи размери, като имат разработени версии до 11x11. Макар и с известни проблеми, свързани с нестабилност и попване в началото, в последните им версии те вече са поправени.

Качеството на изработката, съчетано с много добрите цени, правят тези кубове първият избор за повечето ентусиасти. Всичките им пъзели се предлагат фабрично смазани, така че може още в началото да се насладите на превъзходни движения.

Особености:
•Последните версии на най-популярната марка
•Фабрично смазани и готови за употреба
•Гладки движения и стабилно представяне

 


Оценка: ImageImageImageImageImage


Нови артикули
Скоростен куб на Рубик
Пясъчен звяр
Вълшебна пръчица
Стек чашки
Скален катерач
Високоскоростно бъги
3D нощна лампа
FangYuan 3x3
Teraminx
WeiLong GTS V2
Премиум спинър
Премиум спинър V2
Още спинъри
Метални спинъри
Зъбчати спинъри
Йо-йо - Стринг трикове
Йо-йо - Лууп трикове
Шейп модове
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2016 All rights reserved