Ново:
Кодиращ робот Трибо
Хидравлична длан
Глобус лампа
Катинар с отпечатък
Конус светлина
Хамелеон - лампа
Най-малкото барбекю
Механични модели
Клетката на Рубик
Индукционен дрон
Летяща пчела

Кубове ShengShou
ShengShou Magic Cube
Image
ShengShou A
urora 2x2
Цена: 9.00 лвImageImage
ImageПоследната версия на пъзела 2x2 на ShengShou. Със закръглени ръбове в центъра и размери 50x50mm. На практика е с механизма на Aurora 3x3, като средните слоеве са скрити във вътрешността. В резултат не се получават превъртания на ъглите и няма попвания. Това донякъде се отразява на скоростта, кубът не е от най-бързите и с не много дълбоко сечене на ъгли. 
Но ако не сте от тези, които се справят за по-малко от 20 секунди, не би трябвало да смятате, че кубът ви забавя. В крайна сметка това е добър куб за всички, които обичат добрия контрол и тихото въртене.

ShengShou Aurora 3x3
Цена: 9.00 лвImageImage
ImageПоследната, трета версия на куб 3x3 на ShengShou. Във вътрешността му има издълбани три концентрични кръгови пътечки, подпомагащи гладкото въртене и стабилността. Това е подобрена версия на Wind 3x3, с по-големи отвори между елементите, позволяващи повече свобода при сеченето на ъгли. Пъзелът е здрав и с меко движение още с изваждането от опаковката.
Гладкото въртене, съчетано с добрата цена, го прави перфектен избор за начинаещи и средно напреднали, които харесват добрия контрол и желаят да подобрят постиженията си. Размер: 56x56mm.

ShengShou FangYuan 3x3
Цена: 12.00 лв ImageImage
ImageНай-новият 3x3 от Shengshou е истинска изненада - той се нарежда сред най-добрите скоростни кубове в момента и със сигурност няма да намерите по-добър на тази цена. Първоначално може да изглежда леко стегнат и не достатъчно бърз, но след известно раздвижване няма да можете да го оставите.
Кубът е с модерен дизайн за предотвратяване превъртания на ъгли, предлага изключителен баланс, усещане при въртене и реакция. Бърз е, а сеченето на ъгли се сравнява с най-добрите. Флорианската модификация на ъгловите елементи предотвратява засичането.

Размер: 56mm, тегло: 88gr, ярки стикери, покриващи почти цялата повърхност.

ShengShou Wind 4x4
Цена: 14.00 лвImageImage
ImageЕдин от най-добрите кубове с 4 слоя на пазара. Последната версия на пъзела е с особено гладко движение, сносно сечене на ъгли и без блокирания. С размери 62x62mm, това е един от най-малките кубове 4x4, което прави удобно боравенето със слоевете. Още с излизането на първата версия на 4x4, компанията прави революция в производството на кубове и до голяма степен на него се дължи нейната известност.
Кубът се произвежда в големи тиражи, правейки възможно предлагането му на такава ниска цена, което не би трябвало да заблуждава клиента за качеството на изработката.

ShengShou Wind 5x5
Цена: 18.00 лвImageImage
ImageОще първата версия на куба с 5 слоя се смяташе за една от най-добрите, а сега, с излизането на модела Wind в началото на 2016-та, ShengShou повдигат летвата още по-високо. С няколко подобрения в механизма, движенията са супер-гладки, сеченето на ъгли е възможно до втория слой, дори и повече, но внимавайте, ако прекалите - са възможни блокирания.
Все пак трябва да се има предвид, че 5x5 е куб с много елементи. В настройката се усеща добрият баланс между стегнатост/свобода и устойчивост/бързина. Размери: 64x64mm.

ShengShou 6x6
Цена: 30.00 лв
ImageЕдин от най-популярните кубове с 6 слоя. Размерът му е 67x67mm. С увеличаването на слоевете кубът става с все по-сложна структура, като съдържа и много елементи, които нямат видима част, но подпомагат движенията и насочват външните елементи. Като се има предвид сложността му, кубът е със завидна стабилност и възможност до някъде да се сечат ъгли.
Съотношението цена/качество е добро, благодарение на популярността на производителя и съответно възможността да пласират голям брой от всеки модел.

ShengShou 7x7
Цена: 36.00 лв
ImageShengShou е една от малкото компании, създали кубове с размери 7x7. Те са известни с добрата си изработка и са се справили отлично и с този пъзел. Това е един от най-добрите 7x7 на пазара. 
Великолепен механизъм, който позволява гладки движения, добро сечене на ъгли и малко засичания. Подходящ за начинаещи, с възможност за регулиране на стегнатостта. Както с всички по-големи кубове на компанията и този няма да ви разочарова.

Структурата е малко по-стегната, отколкото много биха предпочели, но това придава стабилност, на която може да се разчита, без да се компрометира скоростта.

ShengShou 8x8
Цена: 48.00 лвImageImage
ImageВ момента това е най-добрият куб с такъв размер на пазара. Разработката е отнела години, но резултатът е нещо прекрасно. Подходящ за колекционери и всички, които искат да се радват на добро качество.
Разбира се, за куб с такъв голям размер, не може да се очаква да не попва никога. Така че препоръчваме слоевете да се подравняват добре преди да завъртите в друга посока. Сечене на ъгли е възможно, но не повече от 1 кубче.

ShengShou 9x9
Цена: 60.00 лвImageImage
ImageShengShou са си послужили с всички знания, които имат от проектирането на големи кубове, за създаването на този. Качеството е изключително, въртенето на слоевете е истинско удоволствие. 
В момента това е единственият 9x9 на пазара. Кубът изглежда гигантски в сравнение със стандартните, засичания не се случват често и е фабрично смазан.


ShengShou
е една от първите фирми, започнали да произвеждат кубове с по-големи размери, като имат разработени версии до 11x11. Макар и с известни проблеми, свързани с нестабилност и попване в началото, в последните им версии те вече са поправени.

Качеството на изработката, съчетано с много добрите цени, правят тези кубове първият избор за повечето ентусиасти. Всичките им пъзели се предлагат фабрично смазани, така че може още в началото да се насладите на превъзходни движения.

Особености:
•Последните версии на най-популярната марка
•Фабрично смазани и готови за употреба
•Гладки движения и стабилно представяне

 


Оценка: ImageImageImageImageImage

 

Ново:
Най-малката прахосмукачка
Конус тоалетна
Ледена халба
Настолна боксова круша
Най-малката боксова круша
Количка с жестово управление
Мондрианови блокчета
Дартс с капачки
Магнитен дартс
Безжично зарядно
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2020 All rights reserved