Ново:
Зарядно за автомобил
Заряден блендер
Пушилня за уиски
Уиски пура комплект
Текила декантер
Поп дартс
Смарт пъзели
Робобуболечки с дистанционно
Движещи се робобуболечки
Нанотопия
Пенспининг

Star Wars модели
Image

AT-AT
Цена: 36.00 лв
ImageКанонерката AT-AT, съкращение от All Terrain Armored Transport (брониран транспортен всъедеход), е своеобразен четирикрак танк, транспортно и бойно превозно средство, използвано от Имперските наземни части. Екипажът се намира в главата на машината. Висока е повече от 20 метра, а бронята издържа на почти всякакви оръжия.
Тези масивни устройства се използват както заради тактическото предимство на грубата сила, така и с психологическа цел.

Imperial Star Destroyer
Цена: 36.00 лв
ImageИмперският звезден разрушител с елегантно клинообразно тяло символизира военната мощ. Повърхността му е осеяна с множество оръжия - Турболазери, Йонни Оръдия и Прихващащ лъч. За защита се използват щитови генератори. Командването се намира на мостика, който е разположен върху огромна командна кула, издигаща се от корпуса на кораба.
От хангара в корема му могат да се изстрелват TIE изтребители и други кораби, също така съдържат наземни щурмови единици и множество пехотински войски. Дължината му е 1600 метра.

Destroyer Droid
Цена: 36.00 лв
ImageДроидеката е създадена с една единствена цел - пълното унищожение на целта. На края на подобните му на ръце израстъци има двойни бластери, изстрелващи унищожителни енергийни снаряди в бърза последователност. Може да се обвие напълно в дефлекторен щит, макар и за сметка на мобилността му.
Бавен и тромав на трите си крака, той може да се навие на кълбо, постигайки необикновена бързина при търкаляне.

Millenium Falcon
Цена: 36.00 лв
ImageХилядолетният сокол играе важна роля в галактическата гражданска война. Въпреки измамния му износен външен вид, той съдържа множество екстри. Притежателите му - Хан Соло и Чубака са направили тайни модификации, които са увеличили скоростта му и защитата до незаконни в империята нива. Тези модификации, обаче, костват част от надеждността му.
Той може да е непредсказуем на моменти и хипердрайвът му не винаги заработва. Има хибернационна капсула, която служи за спешни медицински процедури.

R2-D2
Цена: 36.00 лв
ImageНаричан просто Арту, той е изобретателен и духовит дроид-астромеханик, в чието тяло има множество механични ръце, сензори и други инструменти. Без никакво въоръжение той проявява особено геройство при спасяване на стопаните си от опасни ситуации. Арту издава електронни звуци. Той разбира какво му казват, за да го разберат другите обаче, трябва да е включен към компютъра на кораб или да има протоколен дроид Трипио.
Квалифициран техник на междузвездни кораби и също така опитен асистент при пилотиране. Височина - само 96 cm.

TIE Fighter
Цена: 36.00 лв
ImageСтандартен едноместен имперски изтребител, незабравим символ на Имперския флот. Проектирани да атакуват в големи бройки за светкавични въздушни битки с X-изтребители и други кораби. Главното въоръжение са двойка стандартни лазерни оръдия. Ужасяващият рев на мощните двигатели всява страх сред противниците и му позволяват невероятна маневреност.


X-Wing StarFighter
Цена: 36.00 лв
ImageX-уинг е многоцелеви изтребител на бунтовническите сили, който балансира между скорост и огнева мощ. Двойните криле остават слепени по време на нормален полет и могат да се отворят по време на битка като образуват буквата „Х”. Оборудван е с четири лазерни бластера и две оръдия за протонни торпеда.
Пъргавите двигатели дават предимство при близък бой и при нужда може да прави скокове през хиперпространството. Дължина 12 метра. Това е корабът, с който Люк Скайуокър разрушава Звездата на смъртта.

Snowspeeder
Цена: 29.00 лв
ImageЗадвижва се от реактивни двигатели и развива скорост от над 1000 км/ч. Това е малък, силно брониран летателен апарат с две лазерни оръдия, насочени напред. Екипажът се състои от един пилот и един артилерист, който гледа назад.
Той може да изстреля магнитен харпун, с чийто кабел омотава краката на канонерка AT-AT в битката на Хот. 
Imperial Shuttle
Цена: 29.00 лв
ImageИмперската совалка клас Ламбда е многофункционален кораб, използван от имперските войски. Тя има три крила - едно стационарно (вертикално) и две подвижни, които са разгънати при полет за по-добра стабилност и сгъващи се при кацане. Оборудвана е с две двойни бластерни оръдия, насочени напред и едно - насочено назад. На крилата има лазери и притежава хипердрайв.

Slave I
Цена: 29.00 лв
ImageС характерната си форма Роб 1 има и специфичен начин на движение. След излитане основата му става негова задна част, а пилотската кабина, намираща се в горната част, отива отпред. Силно модифициран патрулен кораб, той има установки за изстрелване на ракети, оръдия за протонни торпеда, прихващащ лъч и йонно оръдие. Също така е оборудван с маскиращо устройство.
Принадлежи на Джанго Фет и по-късно е наследен от Боба Фет. 
AT-ST
Цена: 29.00 лв
ImageКанонерката AT-ST, съкратено от All Terrain Scout Transport (Разузнавателен всъедеход) се използва главно като помощна войска. Този по-малък събрат на AT-AT е с височина 8.5 метра и стои на два гъвкави крака, които му позволяват да се движи със скорост 90 км/ч. Има подвижна бронирана глава, снабдена с бластер, гранатомет и двойка лазери.
Използва се предимно за разузнавателни и патрулни цели. Екипажът се състои от двама души, пилот и стрелец.


Историята...
Преди много, много години, в една далечна галактика, някои оцелели във войната между Бунтовниците и Империята се впуснали в междузвездното пространство да търсят посланието, което забелязаха да пълзи на фона на звездите. С него всъщност започна конфликтът между двете страни: "It is a period of civil war..."

След прекосяване на колосални разстояния, в пътуване продължило хиляди години, оцелелите достигнаха нашата планета. Но, поради неочаквана грешка в мащаба, се оказа, че сега те могат да се поберат в ръцете ни. Ние ги хванахме, разглобихме ги, направихме техни копия и сега ви ги предлагаме като миниатюрни модели.

Всеки от тях получавате като два листа лазерно изрязана стомана. Отделете елементите и следвайте инструкциите. Сглобяват се без никакво запояване или лепене. На края ще имате едно метално бижу от Междузвездни войни.

Тук е любимият на всички механичен дроид R2-D2, придвижващият се по всякакви терени AT-AT, най-бързият модифициран кораб в галактиката, както и всички изтребители.

Така че, ако искате да започнете собствена Star Wars колекция, инвестирайте малко в тези изключително детайлни метални скулптури. След приключване всеки един модел е с големина 5-8cm, така че може би няма да се превърне в център на вниманието, но ще е перфектен аксесоар за бюрото или дома ви.

Все пак кой не би искал най-модерния механичен дроид във Вселената или собствен TIE Fighter на масата си. И нека силата бъде с вас в процеса на сглобяване!

Image

Особености:

•Миниатюрни версии на най-популярните кораби и дроиди от Star Wars
Два стоманени листа съдържат всички елементи, от които се нуждаете
•При сглобяването не се изисква лепене или запояване
•Ще се нуждаете от пинсети или островърхи клещи
•Размери:
- AT-AT - 80x32mm, височина - 70mm
- Imperial Star Destroyer - 105x60mm, височина - 57mm
- Destroyer Droid - 50x50mm, височина - 92mm
- Darth Vader's TIE Fighter - 56x63mm, височина - 52mm
- Millennium Falcon - 73x55mm, височина - 47mm
- R2-D2 - 49x35mm, височина - 68mm
- TIE Fighter - 63x60mm, височина - 83mm
- X-Wing StarFighter - 102x90mm, височина - 46mm

Внимание:
  • Съдържат малки частички, елементите имат остри ръбове
  • Не са подходящи за деца под 14 годишна възраст
     

Оценка: ImageImageImageImageImage 

 

Ново:
Руло синтезатор
Руло барабани
Микро прожектор
Алкохол тестер
Астронавт прожектор
Шестоъгълен клотски
Надпреварата на Рубик
Джънк Роботи
Спийдшот
Гласово имитиращи роботи
Бойни паяци
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2023 All rights reserved